V neděli 12.listopadu 2017 se do pražské letňanské B+B arény sjelo 50 minižáků a 22 minižaček. Náš oddíl reprezentovali Milan VRÁBLÍK (2009), Natálka FISCHEROVÁ (2008) a Alexandra PEŠULOVÁ (2007).


 

Dopoledne parádně rozjel Milan, když ve skupině slavil hned čtyři vítězství (4:2). Proti převážně o dva roky starším soupeřům to nikdo nečekal. V eliminaci nejdříve nedal šanci Součkovi z Teplic (15:6), aby následně podlehl Trnkovi z Litoměřic (10:15). Na konci tohoto zápasu bylo evidentní, že mu docházejí síly, což se projevilo v opravách, kde byl smeten Holušou z USK Praha (1:15). Milan skončil celkově na velmi pěkném 26.místě.

 

S nedoléčeným zraněním a plna touhy zvítězit nastoupila odpoledne do své soutěže Alexa, lídr své kategorie. Touhy bylo mnoho, bolesti v zápěstí ještě více. V slzách dokázala vyhrát ve skupině dva zápasy, pak však musela odstoupit. Útěchou jí nebylo ani 19.místo.

 

Natálka ve skupině získala jediné vítězství. Do eliminace však, snad pod vlivem toho, že zůstala v turnaji jedinou oddílovou zástupkyní, nastoupila úplně vyměněná. Rvala se o každý zásah. Nejdříve z 19.pozice porazila čtrnáctou nasazenou Martinez z Dukly Praha (15:12), aby budoucí bronzové Polce Jedrzejec vzdorovala až do poslední trojky (9:15).V opravách už jí, podobně jako Milanovi, došly síly a nedokázala vzdorovat Mužíčkové z Ústí nad Labem (8:15). Výsledné 15.místo je prozatímním Natálčinným nejlepším výsledkem.

 

                   

 

Kompletní výsledky turnaje minižáků "zde"

Kompletní výsledky turnaje minižaček "zde"

Aktuální žebříčky ČR na "http://czechfencing.cz/system/portal/rankings/list"

Fotky ve Fotogalerii 2017/18 - Praha Letňany

další foto-"http://serm-plzen.rajce.idnes.cz/Praha_Letnany_-_minizaci_a_minizacky%2C_12.11.2017/"