Předposlední listopadový víkend byl ve znamení cestování. Do slezské Olomouce se vydali naši kadeti Lukáš KRAUS (2001), Tomáš KROUŽECKÝ (2001), Šimon SMRČEK (2001), kadetka Anna KOMZÁKOVÁ (2000) s pětibojařkou Terezou LAŠTOVKOVOU (2001) a benjamínek Julča SMRČKOVÁ (2006). Nejlépe se umístili Tomáš, který v souboji o finálovou osmičku podlehl 14:15, a Julča, jež ve stejném stadiu turnaje prohrála 8:12.


 
Tomáš začal ve velkém stylu, kdy ve skupině prohrál jediný zápas (4:5 s Pavlíkem z SC Praha) a v eliminaci porážel jednoho soupeře za druhým včetně Salzera z SC Praha (15:14). Po porážce od pozdějšího vítěze Voláka z domácí Dukly (4:15) přišla oprava a v ní již zmiňovaná těsná porážka od Marholda z Teplic, jež znamenala konečné 10.místo.
Šimon s Lukášem měli po skupinách shodně 4:2. Luki první eliminaci ještě zvládl, následně však dvakrát prohrál a patřila mu konečná 26.příčka. Šimon se naopak rozjel a jeho spanilou jízdu (15:8, 15:4!) zastavil až domácí Osička (6:15). Porážka v opravách (Formánek-Teplice 11:15) ukončila Šímonovi turnaj na konečné 19.pozici.
 
Kadetky bohužel nenavázaly na celkem vydařené vystoupení chlapců. Anička dotáhla ve skupinách pouhé dva zápasy do vítězného konce, Terka dokonce jen jeden. V eliminaci pak ani jedno z děvčat nepřešlo přes první kolo, a to znamenalo pro obě konečnou. Ančí skončila devatenáctá, Terka dvacátá pátá. 
 
V minižačkách překvapila Julča již ve skupinách, kdy po sedmi vítězstvích z deseti možných se uhnízdila na šesté pozici a zajistila si přímý postup do druhé eliminace. Po těsném vítězství s ústeckou Mužíčkovou (12:11) nestačila na Marčíkovou z Rieglu Praha (5:12) a bohužel ani v následné opravě na Vysloužilovou z SC Praha (8:12). Potoky slz odnesly vytouženou finálovou osmičku a zůstalo po nich jen 9.místo...
 
Kompletní výsledky turnaje kadetů   "zde"
Kompletní výsledky turnaje kadetek   "zde"
Kompletní výsledky turnaje minižaček   "zde"