Od pátku 5.srpna do neděle 22.srpna 2016 jsme byli součástí Olympijského parku Plzeň, kdy jako cca dalších padesát sportů jsme představili široké veřejnosti ten náš - šerm. Za dobu trvání se na stanovišti vystřídalo 13 dospělých (trenéři, tatínkové, maminky) a 10 mládežníků do dvaceti let.

Obrovské poděkování všem, kteří se na úspěšné propagaci podíleli !! 


 

Dle sdělení organizátorů jen za první týden navštívilo Olymp. park přes 45 000 návštěvníků, celkem pak přes sto tisíc. A bylo to znát! V prvním týdnu jsme stanoviště obsadili 4-5 lidmi, a protože byl nápor obrovský, v druhém týdnu jsme raději počet zdvojnásobili. Odměnou všem snad mohlo být to, že jejich práce byla odměňována neutuchajícím zájmem o šerm, kdy se na výuku i samotné duely čekaly fronty.

 

Ještě jednou všem dík, odvedli jste skvělou práci !!

 

                             

 

Fotky ve Fotogalerii 2016/17 - Olymp. park Plzeň

Další fotky na "http://serm-plzen.rajce.idnes.cz/Olympijsky_park_Plzen%2C_06.-21.08.16/"

a na "http://maskarni.rajce.idnes.cz/Olympijsky_park_Plzen/" 

a "http://www.sportcentral.cz/plzen/olympijskypark?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PLZEN_ADWORDSSEARCH-RIO2016&gclid=CP_0qLX4484CFULnGwodm0sA5A"

a na "https://www.google.cz/search?q=olympijsk%C3%BD+park+plze%C5%88&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi0m7it-OPOAhUCLhoKHfTBAsoQsAQIQA&biw=1280&bih=923"

a na "https://www.facebook.com/OlympijskyParkPlzen"

Videa na "https://www.facebook.com/OlympijskyParkPlzen/videos"