O víkendu 16.-17.05.15 odstartovaly v Liberci finálové turnaje mistrovství ČR, a to hned nejprestižnějšími kategoriemi seniorů a seniorek. Naši zástupci s vyjímkou Petra SKROVNÉHO (1984) zklamali, když se kromě již zmiňovaného žádný z nich neprobojoval ze skupiny. Lépe si nevedla ani družstva, která shodně skončila předposlední. O úsměvnou vložku se postaral předseda Petr BRADÁČ (1965), který byl na poslední chvíli zařazen do sestavy seniorského družstva...


 

V seniorech, při neúčasti Jardy Jílka, který byl na ME veteránů, se do turnaje zapojili Míra CIMPA (1982), Petr BRADÁČ (1996) a Petr SKROVNÝ (1984). Mírovi jediné vítězství ve skupině k postupu nestačilo. Rovněž tak junior Petr nepostoupil, ač mu při dvou vítězných duelech k postupu chyběl pohopouhý zásah. Čest oddílu zachraňoval starší Petr, který přešel první eliminaci, aby byl v druhé vyřazen pozdějším finalistou Rubešem z K. Varů.

 

Ještě hůře dopadly naše ženy. Z dua Klára JÍLKOVÁ (1988) a Eva HABRYCHOVÁ (1991) nepostoupila do eliminace ani jedna, přičemž úspěšnější Kláře nestačila podobně jako Petrovi k postupu dvě vítězství.

 

 Družstvo seniorů (SKROVNÝ+duo BRADÁČ) ukončilo své účinkování v soutěži družstev po porážce od USK Praha "B" 40:45, ženy (HABRYCHOVÁ + sestry JÍLKOVY) v boji o semifinále podlehly SC Praha 25:45 a následně v utkání o 5.místo Dukle Praha "B" 38:45.

 

Kompletní výsledky finálového turnaje MČR seniorů   "zde"

Kompletní výsledky finálového turnaje MČR seniorek   "zde"

Kompletní výsledky MČR družstev seniorů   "zde"

Kompletní výsledky MČR družstev seniorek   "zde"

Aktuální žebříčky na "http://czechfencing.cz/system/portal/rankings/list"

Fotky ve Fotogalerii 2014-15 MČR seniorů Liberec

Další fotky na "http://serm-plzen.rajce.idnes.cz/Liberec_-_MCR_senioru_a_seniorek%2C_16.-17.05.2015/"